Complete pedicure behandeling:

Tijdens de behandeling worden de nagels goed geknipt en verzorgd.  Het overtollig eelt wordt d.m.v. snijden en frezen verwijderd. Ook eventuele kloven en likdoorns worden verwijderd en verzorgd. Daarna krijgt u even een lekkere  korte voetmassage.

 

Paraffine pakking:

Paraffine wordt gebruikt als pakking voor handen en voeten. De behandeling verzacht de opperhuid, maakt de huid elastischer, stimuleert de bloedsomloop ( winterhanden of – voeten), verbetert de  droge en beschadigde huid, (hand- en voetkloven ) en verzacht pijnlijke spieren bij reuma en artritis. Voor mensen die last hebben van zeer droge handen, of kloven onder de voeten, is een paraffine kuur aan te raden.

 
               

 

 

 Wilde pedique :

 

Bij deze vorm van nagelreparatie worden de aangetaste nagels gerepareerd met een gel.  Deze gel wordt uitgehard onder een speciale lamp en kan steeds tussendoor bewerkt worden. Doordat de gel goed uitgehard wordt, blijft deze lang op de nagel zitten. Met deze techniek kunnen de nagels ook worden verlengd en zelfs heel mooi , met French, worden opgepimt. Nagels welke behandeld zijn met gel kunnen overige behandelingen gewoon blijven ondergaan, zoals de mycose( schimmel) nagelbehandeling met een mycose middel.

 

 

Nagels lakken :

Bestaat uit het aanbrengen van 1x basislak, 2x kleur naar keuze en een topcoat. Dit geldt voor alle soorten nagellak.De gelpolisch wordt nog uitgehard onder een speciale lamp en is daardoor veel sterker. Hierdoor krijgt de nagellak een hele mooie glans en blijft de lak een paar weken goed zitten.